Aankoopmakelaar Rotterdam

“In Rotterdam is het ene straatje helemaal hip, terwijl je om de hoek voor geen goud wil wonen”

Als u actief op zoekt bent naar een leuk appartement of woonhuis in Rotterdam, dan herkent u deze quote vast wel. In Rotterdam zijn de verschillen per wijk, maar ook op straatniveau groot. Dat hoeft niet alleen te gaan om het feit of het straatje wel of niet “hip” is, maar ook om welk publiek er woont en of je er ’s avonds veilig over straat kunt. Al deze factoren bepalen de gewildheid van een locatie en dus ook de prijs.

Woonvisie Makelaars is al ruim 25 jaar actief in het starte­rs- en middensegment van de huizenmarkt. Wij hebben ons specifiek gericht op de leuke wijken van Rotterdam.

Door onze grote plaatselijke bekendheid is Woonvisie door de Gemeente Rotterdam aangesteld als “Starterscoach” om woningzoekende te begeleiden in hun zoektocht naar de nieuwe woning en de financieringsmogelijkheden hiervan.

De aanpak van Woonvisie Makelaars

"Er staan alleen nog maar verkochte woningen op Funda; ik ben elke keer weer te laat!"

Het woningaanbod is historisch gezien nog nooit zo groot geweest en daardoor hebben veel kopers moeite om een goede keuze te maken uit de vele verschillende aangeboden woningen. Woonvisie kan u hiermee helpen door middels een logisch stappenplan uit te filteren welke wooneigenschappen echt belangrijk voor u zijn en op deze wijze de geschikte woningen naar voren halen. Uiteraard verzorgen wij ook graag uw volledige en gerichte aankoop. Als u een woning heeft gezien op internet of misschien al bezichtigd, gaan wij graag met u mee om onze expertise met u te delen.

Onze gerichte aankoopservice houdt in dat wij met u meegaan naar de woning van uw keuze om u daar advies te geven op bouwkundig, juridisch en praktisch gebied. Daarnaast verzorgen wij de onderhandeling en de verdere afwikkeling tot en met het tekenen bij de notaris.

Ervaar zelf de vele voordelen die Woonvisie Makelaars u kan bieden… Het team van Woonvisie Makelaars staat klaar om u een goed gevoel te geven bij de aankoop van uw woning!

Klik hier voor een afspraak

Meer informatie?