Hudsonstraat , Rotterdam

€ 495.000,- v.o.n.

Details

Overdracht

Koopsom
€ 495.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
4
Bouwvorm
nieuwbouw
Huidige bestemming
woonruimte
In aanbouw
ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie
Isolatie
volledig geïsoleerd

Energie

Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
154 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 49 m² en is gelegen op het noordoosten

Bergruimte

Garage
inpandige garage
Schuur/berging
inpandig

Omschrijving

'The Hudsons' bestaat uit 5 blokken met in totaal 142 woningen en appartementen. Grote en middelgrote gezinswoningen met privétuin of collectieve tuin, gezinsappartementen en 'specials'. De eerste 2 woonblokken met totaal 63 woningen zijn nu in verkoop.

Je hoeft de stad niet meer uit om al je woon... lees meer

'The Hudsons' bestaat uit 5 blokken met in totaal 142 woningen en appartementen. Grote en middelgrote gezinswoningen met privétuin of collectieve tuin, gezinsappartementen en 'specials'. De eerste 2 woonblokken met totaal 63 woningen zijn nu in verkoop.

Je hoeft de stad niet meer uit om al je woonwensen af te vinken! Want in Rotterdam West vind je The Hudsons. Met het stadscentrum vlakbij. Op zaterdag loop je hiervandaan zo naar de markt op het Visserijplein. Je luncht bij één van de vele hippe tentjes die de buurt rijk is en ziet de zon ondergaan vanaf het Dakpark. Hier vind je het innovatieve en creatieve Merwe4havengebied, de Nieuwe Maas en het historische Delfshaven op loopafstand. En kun je rustig in je achtertuin van het zonnetje genieten, terwijl de kinderen spelen in de binnentuin.

Alle woningen van The Hudsons worden aangesloten op het stadsverwarmingsnet. Dat houdt in dat er in de huizen geen gasaansluiting is. Bij stadsverwarming wordt namelijk gebruik gemaakt van de energie die vrijkomt uit bijvoorbeeld restwarmte van grote bedrijven en de haven. Stadsverwarming is een duurzaam alternatief voor het gebruik van aardgas en draagt bij aan het reduceren van CO2-uitstoot.

Om de stadswarmte ook écht duurzaam in te zetten, worden alle Appartementen en huizen in de vijf woonblokken van The Hudsons voorzien van HR++ glas. Deze glassoort is niet alleen isolerend, maar draagt ook bij aan een groter wooncomfort. Een ander voordeel van deze glassoort is dat het geluiddempend werkt. Minder last van eventueel omgevingsgeluid dus.

De algemene voorzieningen van The Hudsons worden voorzien van energie, die wordt opgewekt door zonne-energie. Op een groot aantal daken worden PV-panelen geplaatst. De energie die deze panelen leveren wordt terug geleverd aan het stroomnet waarna een verrekening plaatsvindt met de Vereniging van Eigenaren.

The Hudsons zijn onderdeel van de wijk Bospolder-Tussendijken. Eén van de vijf wijken die door de gemeente Rotterdam is aangewezen voor een samenhangende duurzame gebiedsaanpak. Dat betekent veel kansen en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en efficiënt omgaan met energie.

Je houdt van de dynamiek van de stad, en woont al jaren in Rotterdam. Je bent op zoek naar iets groters voor jou en je gezin. Het liefst doe je geen concessies aan je woonomgeving. Je vindt het prettig dat je alles om de hoek hebt, liefst ook leuke horeca en ‘’winkels’’, maar je wilt ook meer wooncomfort. En wat dacht je van groen in de omgeving. Best of both worlds! Aan de Hudsonstraat, in woonblok II vindt je de 3,5-laagse Stadswoning type D.

Een eigen achtertuin? Het kan in The Hudsons! En je kunt nog kiezen ook. De binnentuinen van blok I en II zijn namelijk verschillend. De privé achtertuin in blok 1 is 4,5 meter. Daarachter is ruimte voor de collectieve binnentuin die je deelt met je buren. In blok 2 hebben de huizen uitsluitend een privé achtertuin van circa 8 meter diep. Waar je ook voor kiest, de binnenwerelden van de beide woonblokken zijn de ideale plek om lekker buiten te zijn.

Woningtype D betreft een woning verdeeld over 4 lagen met eigen parkeerplaats. Gelegen aan de Hudsonstraatzijde met uitzicht op het dakpark.

Indeling:
Begane grond:
- entree woning, open ruimte (ca. 5.57 x 5.15m) met meterkast en trap, ruime berging (ca. 3.66 x 2.80m), tweede hal met wc.

Eerste verdieping:
- ruime woonkamer/keuken (ca. 8.45 x 5.15m) middels schuifpui toegang tot de tuin;

Tweede verdieping:
- overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde (ca. 5.15 x 2.78m);
- ruime slaapkamer aan de achterzijde (ca. 5.15 x 3.13m);
- badkamer.

Derde verdieping:
- overloop;
- slaapkamer 3 (ca. 5.15 x 3.13m);
- slaapkamer 4 (ca. 2.39 x 2.40m);
- terras op de westen (ca. 5.15 x 2.60m).

Bijzonderheden:
- eigen overdekte parkeerplaats (in de prijs inbegrepen);
- start bouw naar verwachting eind 2019;
- verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- het betreft een appartementsrecht en je wordt dus lid van een Vereniging van Eigenaren;
- kijk op de website voor meer info www.nieuwbouwthehudsons.nl.

Locatie

Contact opnemen