Pieter van Aschstraat 2, Rotterdam

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
per direct

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
redelijk
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
dubbele bewoning mogelijk

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
208 m²
Perceeloppervlakte
100 m²
Inhoud
600 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4

Bergruimte

Garage
inpandige garage mogelijk

Omschrijving

KARAKTERISTIEK JAREN '30 HOEKPAND MET GARAGE, gelegen in een leuk en rustig straatje van Overschie, schuin tegenover het Saenredamplein. De ligging is ideaal ten opzichte van winkels, scholen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. De prettige woonwijk biedt een gevarieerd aanbod aan woningen en ... lees meer

KARAKTERISTIEK JAREN '30 HOEKPAND MET GARAGE, gelegen in een leuk en rustig straatje van Overschie, schuin tegenover het Saenredamplein. De ligging is ideaal ten opzichte van winkels, scholen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. De prettige woonwijk biedt een gevarieerd aanbod aan woningen en diverse kinder- en groenvoorzieningen.

De uitstraling van dit prachtige hoekpand met brede overstekken, erkers en de vele ramen is heel bijzonder te noemen. Voeg daarbij de vele gebruiksmogelijkheden van het pand en u begrijpt dat dit een uniek object is. De begane grond is tot op heden in gebruik geweest als bedrijfsruimte, maar is ook in gebruik te nemen als woonruimte. Hierbij kunt u denken aan het samenvoegen tot één groot woonhuis of juist bestemmen als een separaat appartement. Doordat het pand kadastraal is gesplitst is een toepassing als woon/werk ruimte ook erg aantrekkelijk.

Het pand bestaat uit een separaat toegankelijke ruimte op de begane grond, met een doorbraak naar de naastgelegen garage annex studio. Hierboven treffen we een zeer ruim bovenhuis aan op de eerste, tweede en zolderverdieping met een riant dakterras.

Het pand wordt gesplitst in een drietal appartementsrechten geleverd:

Pieter van Aschstraat 2a : (Kadastraal Overschie C 6159 A1) Ruimte op de begane grond, huidige bestemming winkelfunctie

Pieter van Aschastraat 2b: (Kadastraal Overschie C 6159 A2) Bovenhuis op de eerste, tweede en zolder verdieping, bestemming wonen

Geerkensstraat 1 : (Kadastraal Overschie C 2883) Garage op de begane grond, gekoppeld aan de Pieter van Aschstraat 2a

Het pand is extern goed onderhouden, met o.a. gerestaureerde gevels en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Intern zijn de ruimtes nog geheel naar eigen smaak en wens in te delen en aan te passen.

Locatie

Contact opnemen